Lokaliteter

Åmli

I Åmli har idrettsfag og Barne- og ungdomsfag sine lokaler, mens Helse- og oppvekstfag og Helsefagarbeider holder til både i Åmli og på Holt.

På idrettsfag er det en klasse på hvert trinn. I Åmli disponeres flere klasserom og treningsrom, gymnastikkhall samt hele Åmlihallen. Hvis du ser under fasiliteter i Åmli får du en grundig oversikt over alt skolen kan tilby. Med tilbud som friluftsliv, vollyball, sykling, via ferrata står naturbaserte opplevelser i fokus i Åmli. Les ner om våre fasiliteter her.

Helse og oppvekstfag har egne klasserom for helsefag og barne- og ungdomsfag. Det er blant annet samarbeid mellom skolen og barneskolen, barnehagen og sykehjem. Åmli har hybelhus, og ellers leier ungdommen hybler i bygda.

AdresseSkulekleiva 3, 4865 Åmli.

 

Kart over avdeling Åmli, © Kartverket

© Kartverket

Fiane

På Fiane har byggfag sine undervisningslokaler. Dette er lokaler vi leier, men elevene får et eieforhold til stedet da det er inntil 30 elever her.

Vg1 bygg- og anleggsfag holder til her. Elevene går videre til andre skoler i fylket etter ett år på vg1. Her er det teorirom og praksishall for elevene. Elevene har teoriundervisning en dag i uka på Lyngmyr og har en del programfagundervisning på Holt i forbindelse med lokalene der.

Kart over avdeling Fiane, © Kartverket

© Kartverket

Holt

På Holt har vi hovedtyngden av våre yrkesfag. Her har vi naturbruk, helse og oppvekstfag og alternativ opplæring.

Ved naturbruk har vi tre klasser på vg1, en klasse på vg2 landbruk og gartneri, en klasse på anleggsgartner og idrettsanlegg, en liten klasse på hest og hovslager og gartneri og en klasse vg3 landbruk. På vg3 har vi også en klasse som får studiekompetanse innen naturbruk og disse elevene går videre til universitet og høgskoler. Skolen har også en egen klasse med "påbygning", altså undervisning som skal gi elever på yrkesfag studiekompetanse.

Ved helse- og oppvekstfag har vi to klasser på vg1 og en klasse på vg2 helsefagarbeider. Elevene har sitt eget helsehus hvor programfagene for vg2 holdes, med egne praksisrom.

Ved alternativ opplæring har vi 23 elever og elevene holder til i "det gule huset", "det grå huset", andre etasje på helsefaghuset og i hovedbygningen.

På Holt har vi mange bygninger. Fjøs, stall og låve er en del av gården, og nærmere beskrivelse av dyrene og driften finner du under "gården vår". Vi har en kontorfløy hvor ansatte har sine arbeidsrom og pauserom. Her ligger også internatet hvor elevene har enkeltrom, med felles dusj og toalett på gangen. På Holt har vi også tre hybelhus.

Det har skjedd, og vil skje, store endringer ved Holt. Vi har allerede pusset opp store deler av den hvite hovedbygningen vår, og nye møbler er kommet. Vi har også fått ombygd en av personalboligene til STH og det er bygget et nytt hus. Hybelhusene er malt på utsiden og to av husene er totalrenovert innvendig. Skolen har hatt arbeider på kontor/internat som gir de ansatte bedre og flere kontorplasser - samt møterom. Vi bygger nå en skole for dagens og fremtidens elever.

AdresseLandbruksskoleveien 25, 4900 Tvedestrand.

Kart over avdeling Holt, © Kartverket

© Kartverket

Tvedestrand

På Tvedestrand vgs. avd. Lyngmyr finner du elevene som har studiespesialisering, samt elever fra yrkesfag en dag i uka.

Innenfor studiespesialisering har vi dette året to klasser i vg1, to klasser på vg2 og to klasser på vg3. Innenfor disse klassene tilbyr vi dans og breddeidrett for en stor del av våre elever. En dag i uka har elever fra Holt og Fiane sin dag med fellesfagundervisning og bruker da også hallen til kroppsøving. 

Bygningen består av klasserom med plass til ca 30 elever, samt rom til større forelesninger. Det er også spesialrom til naturfag, fysikk, kjemi og biologi. I første etasje finner man kantinen, hvor det til glede for elever serveres gratis frokost fra 08:00-08:25 hver dag.


Flere av klasserommene har nye møbler og vi håper på å bytte ut ett eller flere klasserom hvert år til alle har blitt modernisert. Det er også gjort en modernisering av biblioteket, med en trapp opp til andre etasje. Dette er vårt studiesenter for elevene som er ment brukt i undervisningen og studietimene.

I tilknytning til avdelingen ved Lyngmyr ligger Lyngmyrhallen som vi bruker til kroppsøving og breddeidrett. Undervisningen i dans foregår i DDD/TTT sine lokaler.

Adresse Lyngmyrveien 57, 4900 Tvedestrand.

 

Kart over avdeling Tvedestrand © Kartverket

© Kartverket