MK og ØIF Arendal i TV-samarbeid

Medier og kommunikasjon på Sam Eyde vgs har startet et samarbeid med ØIF Arendal Elite om å produsere direktesendt nett-TV i forkant av ØIF Arendals hjemmekamper. Sendingene varer fra 45-60 minutter og kan ses på www.handballtv.com.

Selve kampene har vært sendt på nett-TV kanalen handballtv.com i lengre tid, men i høst ønsket ØIF Arendal å supplere selve kampen med en magasinsending i forkant av hjemmekampene og gjøre sendingene litt mer spennende. Innholdet står klubben selv for, teknikken rundt magasinsendingene er det elever (og så langt noen lærere) ved medielinja som står for.

Under selve kampen hjelper elevene fra MK også til med selve filmingen av kampen, slik at det som skjer på banen kan oppleves fra litt ulike vinkler. I tillegg filmer elevene intervjuer med trenere, eksperter og spillere i pausen og etter kampene.

Samarbeidet har pågått i noen uker allerede og er begynnelsen på et bredt samarbeid som vil bli utviklet gjennom inneværende skoleår. Følg med på www.handballtv.com og ØIF Arendals facebooksider i tiden framover, så vil dere se nye samarbeidsprosjekter som nå er under utvikling. Forhåpentlig vil også samarbeidet fungere som et pilotprosjekt som både kan lede til samarbeid med håndballklubben på andre områder, men som også kan resultere i samarbeid med andre idrettsklubber og kulturaktører i lokalmiljøet.

MK og ØIF Arendal i TV-samarbeid. Foto: Lars-Erik Høiskar

MK og ØIF Arendal i TV-samarbeid. Foto: Olav Lyngroth