"ETTER SKOLETID" - Fritidstilbud hver mandag på Risør VGS

Hei alle elever! Vi innfører en prøveordning med fritidstilbud på Risør videregående skole hver mandag fra og med 4. mars og frem til sommeren (med unntak av påskeferie og evt. eksamensperioder). Tilbudet heter ETTER SKOLETID.

Risør vgs

Hver mandag fra 15.05-19.00 vil det være ulike aktiviteter som elever fra Risør VGS og elever fra 10. trinn på ungdomsskolene kan delta på.

Aktivitetene er:
  • Mekkeklubb i verkstedet (bygg F)
  • Leksehjelp, selvstendig skolearbeid evt. m/elevveileder, minikurs i grafisk design o.l., muligheter for brettspill og onlinespill (bygg B)
  • Ballspill/styrke i gymsalen (bygg E)
NB! Mandagene er delt inn i to økter. Den første økta fra 15.05 og den andre fra 17.00. Mekkeklubben vil kjøre hele tidsrommet fra 15.05-19.00 hver mandag, mens de andre tilbudene vil variere mellom første og andre økt annenhver uke.
Bilde av oversikt - Etter skoletid
 Det kan komme endringer i ukeplanen. Endringer vil bli publisert på Fronter.

Vi håper mange av våre elever vil benytte seg av tilbudet!

Hilsen Rektor