Tid for å søke studieplass

Velkommen som søker til Sørlandets Fagskole! Søknadsfrist 15. april.

Nå er det tid for å søke studieplass hos oss. Dette gjør du enklest ved å logge deg inn på www.vigo.no trykk det midterste ikonet der det står «fagskoleutdanning» og følge veiledningen der.

  • Velg fordypning
  • Velg utdanningsprogram (fagområde)
  • Velg Sørlandets fagskole og eventuelt merk av for ønske om andre og tredjevalg dersom klassene våre blir fulle.

Hvis du sliter med å få dette til så er det bare å kontakte oss direkte, så hjelper vi deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi har også papirsøknader som du kan fylle ut, så ordner vi resten. Ikke nøl med å ta kontakt. Dersom du er usikker på om du har søkt på riktig måte, så kan vi dobbeltsjekke at søknaden din er registrert.

Når søknaden din er registrert vil du få tilbakemelding og informasjon fra www.vigo.no et par ganger før sommeren. Du får også et inntaksbrev med informasjon direkte fra oss om skolestarten, dette brevet kommer tidlig på sommeren.

Så er du hjertelig velkommen til oss og skolestart i august!
Dersom du ønsker mer informasjon om studiet, så er det bare å ta direkte kontakt med oss på mail eller telefon. Vi gjør vårt aller beste for å svare på alt som du lurer på om skolen og studiet. Du er også velkommen til å stikke innom oss på fagskolen for å se hvordan vi har det og for å snakke med oss direkte hvis det er noe du lurer på.

Søknadsfrist 15.april

Vi gleder oss til å møte deg!