Fag- og svennebrevutdelingen 2019

Aust-Agder fylkeskommune inviterer i samarbeid med håndverkerforeningene i Arendal, Lillesand og Grimstad til utdeling av fag- og svennebrev for alle som har bestått prøve i Aust-Agder i 2018.

Illustrasjonsfoto: Jan Aabøe

Det vil også bli utdeling av priser til «årets instruktør», «årets lærling» og «årets lærebedrift».

FREDAG 8. februar 2019 KL 18:30 I ARENDAL KULTURHUS

Oppmøte og registrering kl. 17:30.

Påmelding innen 28.01.2019 ved å benytte en av linkene under:

Påmelding for kandidater:

Det blir underholdning ved Dahlske videregående skole.

Servering av fingermat av elever ved Sam Eyde videregående skole. Du vil også få en velkomstdrink (alkoholfri).

Utdelingen foretas av fylkesordføreren og gjennomføres med den tradisjonelle svennepromosjonen fra Arendal håndverkerforening.

Gratis inngang for alle som har bestått prøve i 2018 med ledsager. Billett kr 175,- for andre gjester (barn kr 75,-). Billetter kan forhåndsbestilles ved Arendal Kulturhus billettkontor eller kjøpes ved inngangen.

Velkommen!