Månedens kunstner

Vi presenterer en ny kunstner hver måned. Felles for kunstnerne er at de har, eller har hatt, tilknytning til Aust-Agder. Fra mai 2011 til desember 2015 ble Månedens kunstner presentert på Kulturnett Aust-Agder. Da kulturnett ble nedlagt overførte vi presentasjonene hit. Lenke til presentasjon av tidligere kunstnere nederst.

Månedens kunstner i februar  2018: Håkon Gåre

Håkon Gåre (født 1980) er født og oppvokst i Oslo. Nå arbeider han fra Lillesand, der han bor med sin familie. Gåre har en bachelor og master of fine arts fra Kunst- og håndverk – avdeling Metall og smykkekunst – ved Kunsthøgskolen i Oslo. Fra tidligere har han en treårig utdannelse som tekstforfatter fra Westerdals School of Communication i Oslo. De siste årene har han stilt ut ved Arendal Kunstforening, Lillesand Kunstforening og Qunst25.

Les mer om Månedens kunstner her:
Håkon Gåre: Tittel: Rød løper (2017).

Presentasjon av tidligere kunstnere