Bokbussturnéens siste dag

Slampoesi på videregående skoler 13. september

Etter 3 uker med bokbussturné i Agderkommunene avsluttes prosjektet for bokåret 2019 med ord som treffer på to videregående skoler i Agder, Dahlske VGS i Grimstad og KKG i Kristiansand. Bussen er lastet med 2 slampoeter av ypperste klasse og 1 rapper fra Agder:

Evelyn Rasmussen Osazuwa er en norsk skuespiller og slampoet. I 2017 vant hun verdensmesterskapet «GrandSlam» i Paris og er regjerende verdensmester i slampoesi.
Hun har jobbet frilans med teater, TV og slampoesi siden hun gikk ut fra Nordic Black Theatre Xpress i 2011. Evelyn arbeider også med ungdom og har undervist i skriving og tekstformidling på bl. a Tekst Lab Artxchange, Redd Barna seminar samt diverse ungdomsskoler rundt om i Norge. 
Hentet fra: slampoesi.com 

Marius Abrahamsen, vinner av NM i slampoesi 2018, er filmskaper og innehaver av filmselskapet Colour Focus, når han ikke står på scenen med slampoesi. Erfaren kursholder i slampoesi for ungdom. Deltar i skandinavisk mesterskap i slampoesi i september.

Unge Beirut, spellemannsnominert 2018 i klassen Urban for EP’en «Hevnen er søt men jeg tilgir deg».
Unge Beirut, tidligere kjent som Elias Tchaba, har de siste månedene bevist hvorfor han blir regnet som en av Sørlandets mest lovende rap-artister. Han har en historie preget av krig og konflikt og det høres godt i flere av sangene. 3 år, 1 EP og over 100 konserter etter han startet med musikk, har han virkelig funnet sin eget sound.
Hentet fra sorveiv.no 

• Slampoesi/spoken word er en framføring av egne tekster, ofte med kroppslig innlevelse.
• Slamkollektivet er det eneste samlende organet for slampoesi i Norge. Les mer på http://slampoesi.com/

Vi markerer Bokåret 2019 ved å sende den gamle bokbussen ut på veiene med forfattere, artister, utstillinger og opplevelser i hele Agder, du kan ennå rekke å få med deg noen av stoppene: 

Stoppesteder uke 36 og 37


Bokåret 2019 er en storstilt nasjonal feiring av boka, lesing og leselyst! Følg turnéen på Facebook