Aust-Agder fylkeskommunes kulturkonferanse 2019

Hjertelig velkommen til Aust-Agder fylkeskommunes årlige kulturkonferanse onsdag 13. februar i Arendal kulturhus. Konferansen har i år fokus på framtid og identitet. Hvordan kan vi bruke kreativitet, nytenking og samskaping til å bygge vår kulturelle identitet – hver for oss og sammen? Er vi åpne for ungdommens ressurser? Gjennom foredrag, kunstneriske innslag og gode eksempler utforsker konferansen disse og andre spørsmål knyttet til et moderne og mangfoldig fellesskap.

Foto:Jan Aabøe

Noen smakebiter av innholdet (påmeldingslenke og fullt program under):

«Har du SKILLSA vi trenger?» v/rådgiver Tone H. Jørgensen, Vestfold fylkeskommune

Co-creating a democratic future for our Children and Young People
by PAUL COLLARD, Chief Executive at CCE (Culture, Creativity & Education)
The presentation will explore how the arts is central to the process of nurturing the fundamental values of democracy, the rule of law, individual liberty, and mutual respect and tolerance. 

Ungdommen – framtidas brobyggere
v/NASSIMA DZAIR, grunnlegger/daglig leder av InterBridge
Innlederen løfter fram og diskuterer noen sentrale påstander: Kultur er byggesteiner for trygg identitet, og ung kreativitet må bekreftes og næres for å skape løsninger for framtidas samfunn.

Linda Sætra, kultursjef i Arendal kommune, er dagens konferansier.

Vi kan også friste med presentasjon av gode eksempler, kortfilm, og kulturelle innslag.
Fullt program ligger her.
Påmelding her innen 1. februar.    (5. februar - helt fulltegnet!)

Konferansen er rettet mot kulturarbeidere, politikere, kunstnere, planleggere og kunst- og kulturinstitusjoner, og er ellers åpen for alle interesserte så langt det er plass. Konferanseavgift inkludert lunsj kr. 500, kr. 250 for utøvende kunstnere og studenter.