Møt "oppfinneren fra tv" - Erik Alfred Tesaker til høsten

Til høsten, i uke 45 (5. - 10. november) kan fylkesbibliotekene tilby den kjente oppfinneren fra Nrk tv, Erik A. Tesaker til en rekke bibliotek i Agder.

Oppfinneren i godstolen sin på Gyland. Foto: Magnus Wintersborg.

Som rikskjendis og nå forfatter av boka I Erik Alfreds verksted er vi svært glade for å ha inngått en avtale med Tesaker om en 6-dagers bibliotekturné denne høsten.

Erik Alfred Tesaker har vist gjennom opptreden på Bokgilde i Grimstad i januar og i tv-ruta at han er en lun og veltalende formidler. Han får svært god kontakt med sitt publikum og resiterer lange dikt på sparket. Han er filosofisk og reflektert i sitt foredrag og anbefales på det sterkeste. Han trekker utvilsomt mye folk til arrangementene. Sesong tre av Oppfinneren vil gå på NRK1 samtidig med denne turneen.

Boka er full av tips til oppfinnelser han har laget hjemme eller i "Handverksfabrikken" på Gyland. Guttedrømmen hans har gått i oppfyllelse mange ganger gjennom alle de små artighetene og nyttige bruksting han har laget - ofte med enkle hjelpemidler.

Forfatteren vil besøke følgende bibliotek:

Froland bibliotek 5. november kl 12.00
Åmli bibliotek 5. november kl 19.00
Risør bibliotek 6. november kl 17.00
Grimstad bibliotek 6.november kl 20.00
Bygland bibliotek 7. november kl 12.00
Valle bibliotek 7. november kl 19.00
Vennesla bibliotek 8.november kl 12.00
Søgne bibliotek 8. november kl 19.00
Lyngdal bibliotek 9. november kl 12.00
Lindesnes bibliotek 9. november kl 19.00
Kristiansand bibliotek 10. november kl 13.00

Forfatterturnéen er et samarbeid mellom Vest-Agder fylkesbibliotek og Aust-Agder bibliotek og kulturformidling.

Kontaktperson: Torvald Hellum - epost the@vaf.no - tlf. 411 60 564.