Publikumsvinnerne

Vi gratulerer Bård Nannestad som vinner av Sørlandets litteraturpris 2013 i klassen for skjønnlitteratur og Knut Heidem som vinner av prisen for sakprosa.

Både prisen for beste skjønnlitterære bok og beste bok i kategori sakprosa gikk til Aust-Agder i år.

Bård Nannestad bor i Arendal, han er debutant, og vant prisen for boka "Da Henrik Husten kom hjem" (Vigmostad & Bjørke forlag)

Knut Heidem kommer opprinnelig fra Lyngør. Han har skrevet boka "Slaget i Lyngør 1812" (Bokbyen forlag).

I tillegg til prisutdeling og taler fikk publilum oppleve kunst av høy kvalitet, blant annet utdrag fra «Not just an angel» med Laura Christina Brøvig Vallenes og Ida Fugli.

Mer informasjon om prisvinnerne på Sørlandets litteraturpris sitt nettsted

Fra forestillingen "Not just an angel" med Laura Christina Brøvig Vallenes og Ida Fugli. Dette er et nyskrevet teaterstykke av Brøvig Vallenes, med musikk av Leon Muraglia laget til Stemmerettsjubileet 2013. Foto: Mari Senumstad Hauge

Red. anm.: Lenke fjernet oktober 2017)