KIA

KIA er et Interreg prosjekt og står for Kreativ Interaksjon i Arbeidslivet. Bedriftene som kaster seg ut på dypt vann og investerer tid i pilotprosjektet, får til gjengjeld en kunstner til rådighet i 200 arbeidstimer.

Hensikten med prosjektet er å styrke kreativitets- og innovasjonsevnen hos bedrifter i både offentlig og privat sektor, og målet er økt konkurransekraft gjennom bruk av ekstern, kreativ kompetanse. Risør Videregående skole håper blant annet at prosjektet profilerer skolen på en slik måte at skolen er styrket i konkurransen om nye elever.

Skolen har fått tildelt arkitekt og fotograf Atle Goutbeek som sin kunstner og i løpet av kalenderåret 2010 vil det bli mulighet for mange av oss å stifte bekjentskap med ham og hans arbeidsmetoder.

Besøk Atle Goutbeeks hjemmeside www.fullframe.no


KIA-nytt

Publisert 15. november 2011

Resultatet av KIA prosjektet

KIA prosjektet er nå ved veis ende, og resultatet vi har fått, er et design av uteområdet foran inngangsdøra. Atle Goutbeek er arkitekt, og vi har fått en flott plan over hvordan området en gang kan bli. Atle har sammen med elevrådet 2010/2011 jobbet seg fram til dette resultatet. Men foreløpig ligger det ingen midler inne for gjennomføring av prosjektet. Her får du se bildene av prosjektet. Trykk på Slideshow nederst for den beste visningen.

Bilde av KIA

Publisert 3. februar 2010

Kreativ ildsjel ved Risør Videregående skole.

Risør Videregående skole har grepet en unik sjanse – nemlig muligheten til å delta i KIA. KIA er et Interreg prosjekt og står for Kreativ Interaksjon i Arbeidslivet. Bedriftene som kaster seg ut på dypt vann og investerer tid i pilotprosjektet, får til gjengjeld en kunstner til rådighet i 200 arbeidstimer.

Lenker


Telefon: 37 14 42 20 
Telefaks: 37 14 43 00 
E-post: risor@risor.vgs.no

Om informasjonskapsler

Besøksadresse:
Sirisvei 8,
4950 Risør

Postadresse:
PB 1025 Randvik,
4955 Risør

Webredaktør:

Andersen, Vibecke L.
Telefon: 37 14 42 31
E-post: vibecke.andersen@risor.vgs.no